Hopp til hovedinnholdet

Strandrydding i nærmiljøet, torsdag 09. mai

Bli med å lage gode vaner for barn og gjør en innsats for miljøet og fremtiden. Vi tar på oss hansker og rydder nærmiløet, og koser oss rundt bålet med middagen.
Du kommer og går når du ønsker, vi er bare veldig taknemlig for at dere bidrar til miljøet og har lyst til å møte oss.

Dette er et samarbeid med Naturvernforbundet i Skedsmo, Skedsmo kommune og Barnas Turlag Lillestrøm.

Oppmøte utenfor Nebbersvollen bad kl 16:30, og derfra går vi innover og til bålplassen. Kommer du senere så går du bare vestover og inn mot skogen, ved neste veiskille ta til venstre så finner du oss. Alle barn må ha med ansvarlige voksenpersoner.
Denne turen er egnet for vogner og rullestoler.

Ta med sitteunderlag, gode klær og klær som tåler litt, mat og drikke og bli med oss ut på tur! Hvis du har hansker ta det med.

Ta med en vedkubbe til bålet om du har.

Det er parkeringsplass ved Nebursvollen. Allikevel anbefaler vi gå/sykle og eller samkjøring for miljøet.

Turledere: Marianne Lervik, Lars Brøndbo og Lene Haga Skarnes

Om du har spørsmål om turen : Ta kontakt med turleder Lene på mobil 97063038

Kontakt fra Skedsmo kommune:
Hilde Birkeland, miljørådgiver i Skedsmo kommune, mobil 99609103, eller epost Hilbirk@skedsmo.kommune.no

Kontakt fra Naturverforbundet i Skedsmo:
Birgitta Prøis, mobil 97717485